• DrD Plasztikai Stúdió

"A ráncok belülről jönnek. Jóllehet úgy látszik, mintha a bőrben lennének, ámde eredetük valójában mégiscsak az agyvelőben van. Ugyanolyan sokféle fajta ránc van, mint a mily különböző jellemű emberek is vannak. A ráncok éppenséggel nem fölösleges és céltalan képződmények, mert hisz a jellem fejeződik ki bennük." dr. Kellocz XIX. sz.

 

A ráncfeltöltés során használt ráncfeltöltő anyagok injektálásának célja a hatóanyag pontos bejuttatása a kezelendő területre és ezáltal a hatóanyag beépülésének elősegítése a környező szövetekbe, ami azonnali látványos térfogatnövelő, rácfeltöltő hatást eredményez.

 

Az EQUAM ( The European and International Committee for Quality Assurance, Medical Technologies and Devices in Plastic Surgery ), a Plasztikai sebészeti működést és anyagok minőségét ellenőrző Európai Bizottság egyre inkább a felszívódó töltőanyagok alkalmazását javasolja.

 

A ráncfeltöltés során a felszívódó töltőanyag alkotóeleme lehet hyaluronsav, kollagén, tejsav és dextránszármazékok. A hyaluronsav nagy előnye, hogy biológiailag kompatibilis, szövetazonos komponensű, azaz a hyaluronsav szerkezet gyakorlatilag megegyezik a testben természetesen megtalálható hyaluronsavéval, ezért biológiailag teljesen lebontható. Nem tartalmaz toxinokat, így nem okoz szöveti érzékenységet. Idővel teljes mértékben lebomlik, felszívódik. A kezelés sokszor ismételhető, ill. korrigálható.

 

A ráncfeltöltés menete:

 

  • Érzéstelenítés: felületi érzéstelenítés vagy anélkül
  • Beavatkozás időtartama: 15-30 perc
  • Kórházi tartózkodás: ambuláns beavatkozás
  • Kontrollvizsgálatok:1.hét

 

A ráncok kezeléséről és a ráncfeltöltés menetéről érdeklődjön elérhetőségeinken